Sommarnatt med MUSIK I LADAN!

Var inte rädda för vädret!
Musikscenen är inne i ladan.
Där finns även gott om platser för dem som vill sitta och äta under tak.
Vi har gjort riktigt fint nu och musikerna är på ingång. Vi säljer bara lättdrycker. Och så massa god mat förstås!
Hjärtligt välkomna!

musik_i_ladan_affisch04

Lördagen den 25 juli lever det gamla kvarnområdet Ålgård upp igen. I ladan vid sjön Grindsbyvattnet arrangerar kulturföreningen Ålgård en minifestival. Med start kl 18 och tills sommarnatten är mörk pågår denna musikaliska happening i en historisk miljö. Country, visa, göteborgspop och servering av grillmat är attraktionerna.

 

DOS TEQUILAS. Ett fyrmannaband med rötterna i den countrymusik som skapades av legender som Merle Haggard, Waylon Jennings och utvecklades av Tom Waits, Gillian Welsh och Bob Dylan. Bandet visar att svensk country kan vara country på riktigt.

 

RICKARD OCH JUVELERNA. Genuin Göteborgspop från Henån och med dansframkallande sväng. Debuterade 2012 med album producerat av Daniel Gilbert. Vanligtvis med 6 man på scenen, men även i andra varianter.

 

EMMY SOPHIE OCH LARS MOBERG. Modern visa med groove- och popanstrykning. Sophie skriver låtarna och har en sällsynt kompetent uppbackning av en av Göteborgs främsta gitarrister, Lars Lim Moberg, som även han framför några låtar

 

PATRIC GREIDER OCH ANDERS HÖJLUND kommer från gladproggbandet De offentliga chaufförerna. Det hörs även när de är ute på egna äventyr. De kommer således att svänga till det och sjunga på ett språk som alla förstår, mest egna och eventuellt andras låtar.

 

Försäljning av delikat grillmat och lätta drycker

Inträde: 100 kr kontant eller Swish

 

LADDA NED AFFISCHEN och sprid den gärna!

2 reaktion på “Sommarnatt med MUSIK I LADAN!

 1. Jonna

  Hej,

  Är det ok att komma med barn? Mina döttrar är 11. Hade varit kul att åka upp från GBG och komma och vara med på denna kvällen. Låter så mysigt.

 2. Lina Edberg

  Hej!
  Nu såg jag din kommentar, alldeles för sent. Tog du dig dit ändå? Annars är ni hjärtligt välkomna en annan gång!
  Lina, Föreningen Ålgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *