Bli medlem

Föreningen Ålgård tar gärna emot nya medlemmar!

Vill du bli medlem i Föreningen Ålgård? Årsavgiften betalas till Bg 213-8402 eller Swish 123 245 02 52. Skriv ditt namn i meddelanderutan. Om det passar dig bättre kan du betala medlemsavgiften kontant i caféet. Medlemsavgiften är 100 kr. Vill du stödja föreningen lite extra nu när vi inte har några projektmedel att tillgå så kan du lägga till ett valfritt belopp till medlemsavgiften. Alla bidrag mottages tacksamt! Skicka när du har betalat ett mail till info@algardskvarn.se om att du har blivit medlem med namn, e-postadress och gärna telefonnummer. Skriv om du vill någon rad om varför Föreningen Ålgård intresserar dig och om du vill vara stödmedlem eller aktiv medlem.

  •  En aktiv medlem kan göra allt från enstaka små sysslor till att lägga mycket tid på evenemang, förening och insatser för Ålgårds framtid. Vi har arbetsgrupper där man kan ingå: till exempel café-, trädgård- och marknadsföringsgrupp och en grupp för varje evenemang vi anordnar.
  • En stödmedlem stödjer föreningens verksamhet med sitt medlemskap. Den får information om vad som händer i föreningen och kan delta på medlemsmöten samt föreningsstämmor.

Vi vill även att alla medlemmar ska ha läst föreningens stadgar. De finns HÄR annat läsa om vårt projekt ”Ålgård som besöksmål och kulturell mötesplats”, se resultatet av förstudien som vi tidigare har genomfört och hitta en text om Ålgårds historia. Föreningen Ålgård finns även på Facebook.

Kontakt:

Lina Edberg

Telefon: 0704-276972

Mail: info@algardskvarn.se

En reaktion på “Bli medlem

  1. Maj-Britt Olsbo

    Har varit med och tecknat kroki några gånger under våren. Tycker att detta är ett bra initiativ. Krokin blir också en mötesplats för likasinnade. Vill gärna stödja föreningen och tar gärna del i flera aktiviteter. Har läst stadgarna.
    Hälsningar
    Maj-Britt (bosatt på Nösund nästan på heltid)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *