Bli medlem

Föreningen Ålgård tar gärna emot nya medlemmar!

Så här gör du:

1) Betala årsavgiften till Bg 213-8402 eller Swish 123 245 02 52. OBS! Skriv ditt namn i meddelanderutan.
Årsavgiften är 100 kr/år.
Du kan välja att bli bonusmedlem för 300 kr/år och få gratis kaffe/te/saft vid föreningen evenemang.

2) Skicka ett mail till info@algardskvarn.se där du meddelar att du har blivit medlem med namn, e-postadress och gärna telefonnummer. OBS! Har vi ingen mailadress så kan vi inte nå dig. Vi kan tyvärr inte administrera brev per post för tillfället.
Skriv om du vill någon rad om varför Föreningen Ålgård intresserar dig och om du vill vara stödmedlem eller aktiv medlem.

  •  En aktiv medlem kan göra allt från enstaka små sysslor till att lägga mycket tid på föreningarbete, evenemang och projekt. Föreningen blir vad medlemmarna gör den till. Kontakta styrelsen om du har idéer som du vill förverkliga genom föreningen.
  • En stödmedlem stödjer föreningens verksamhet med sitt medlemskap. Den får information om vad som händer i föreningen och kan delta på medlemsmöten samt föreningsstämmor.

Vi vill även att alla medlemmar ska ha läst Föreningen Ålgårds stadgar.

Att bli medlem är bästa sättet att få information om vad som händer i föreningen och om det som föreningen arrangerar och driver.
På den här hemsidans blogg lägger vi löpande upp information om evenemang och projekt. Föreningen Ålgård finns även på Facebook.

Kontaktperson: Lina Edberg
Mail: info@algardskvarn.se
Telefon: 0704-276972

 

En reaktion på “Bli medlem

  1. Maj-Britt Olsbo

    Har varit med och tecknat kroki några gånger under våren. Tycker att detta är ett bra initiativ. Krokin blir också en mötesplats för likasinnade. Vill gärna stödja föreningen och tar gärna del i flera aktiviteter. Har läst stadgarna.
    Hälsningar
    Maj-Britt (bosatt på Nösund nästan på heltid)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *