Arbetsträffar i skogsträdgården Ravinen

Alla som vill är hjärtligt välkomna att delta i arbetsträffar och/eller bli medlem i Skogsträdgården Ravinen! Ett bra sätt att lära sig mer om skogsträdgårdar och få information om hur just den här trädgården har vuxit fram.

Under sommaren har vi planerat in tätare arbetsträffar för att få ordning på vår fina skogsträdgård:
Fre 3 juli kl 15-18
Lör 11 juli kl 13-16
Fre 17 juli kl 15 – 18
Fre 24 juli kl 15 – 18
Fre 31 juli kl 15 – 18
Lör 1 aug kl 13 – 16

Någon från föreningen är alltid på plats för att visa vad som ska göras.

Föreningen Skogsträdgården Ravinen är en ideell förening och har som syfte att förvalta och utveckla skogsträdgården Ravinen, främja kunskapsutbyte kring skogsträdgårdar och erbjuda ett nätverk i närområdet. Vi träffas på gemensamma arbetsträffar och har arbetsgrupper med olika ansvarsområden. Alla som vill kan bli medlemmar, bara för att stödja föreingen, för att delta på föreningens aktiviteter eller engagera sig mer.

För att komma i kontakt med föreningen kan du maila till skogsträdgårdenravinen@gmail.com

Vill du bli medlem?

Om du vill bli medlem i föreningen skickar du ett mail till ovanstående mailadress samt betalar in medlemsavgift till kontonummer 8353-5 03819919-6. Det är viktigt att du märker betalningen med förnamn och efternamn, för att vi ska kunna hitta den.

Reducerad medlemsavgift 50 kronor
Ordinarie medlemsavgift 100 kronor
Hög medlemsavgift 200 kronor

Vägbeskrivning

Skogsträdgården Ravinen ligger i Utsikten ekoby, Lilla Krossekärr, 1,5 km från Ålgårds kvarn och såg. Från väg 160, tag av mot Slussen söder om Henån. Kör höger mot Myckleby vid Torp kyrka. Kör förbi Ålgård, följ Grindsbyvattnet en bit och ekobyn ligger på vänster sida.

Ekobesöksnäring

Skogsträdgården Ravinen byggdes upp inom projetet Ekobesöksnäring under 2018 och 2019. Studieförbundet Vuxenskolan drev projektet tillsammans med Föreningen Ålgård och Utsikten Ekoby. Det är finansierat av Leader Södra Bohuslän.